Op 4 september 2020 na een onzeker Corona periode was het moment eindelijk aangebroken dat John & Jhenna gingen trouwen! Wat hadden ze hier naar uit gekeken. Helaas kon de bruiloft die John & Jhenna gepland hadden eerder in het jaar ook niet door gaan vanwege het Covid-19 virus.

 

Maar wat hebben deze twee er een prachtige dag van gemaakt! Met wat maatregelen in het gemeentehuis kon toch de dichtbije familie aanwezig zijn bij de ceremonie.

 

Wat hadden we een mazzel met het weer, de gehele week was het al wat onstuimig en ja hoor ook vrijdag 4 september hadden ze regen gemeld. In de ochtend bleef het wat regenen maar toen de make-up er eenmaal op zat en iedereen klaar was voor vertrek naar het gemeentehuis was het toch eindelijk droog.

 

Hieronder is een klein deel van de bruiloft te zien.

 

Gaan jullie ook trouwen of hebben jullie plannen om te trouwen of misschien hebben jullie een andere belangrijke dag waar jullie graag een fotograaf bij aanwezig hebben? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. 

Diensten

  • Fotoreportages: Studio, newborn, paarden, honden, portret, groepen, bruiloft en evenementen.
  • Bestellingen: fotoafdrukken, fotoproducten en cadeaubonnen van Sanne Ottenheijm Fotografie.

Sanne Ottenheijm Fotografie

info@sanneottenheijm.nl